Sagt om Multi Sport Camp

De var kanon!

Hej

Tänkte bara skriva och tala om hur duktiga killarna var på campen som var på sportlovet i bollhallen.
De var kanon min dotter tyckte det var kanon hon är 9 år kände ingen, men allt var så jäkla bra.
Hon blev snabbt kompis med många.

Hon pratar redan om nästa år.

Hälsningar

Patrick

Vi vill tacka för en jättebra vecka!

Hej!

Vi vill tacka för en jättebra vecka i Trollbäckshallen förra veckan. Lägret var inspirerande för barnen och det bästa på hela sommarlovet. Tränarna var professionella och hade ett fint förhållningssätt. De var lyhörda och hade ett trevligt bemötande både mot barnen och oss vuxna.
Ett särskilt tack till Ingela som såg mitt barn och lyfte fram hans egenskaper. Hon sa fina saker till honom och om honom som stärkte hans självkänsla och det värmer i hjärtat. Att vuxna ser barn kan vara avgörande för barnets framtid i tron på sig själv. Tack!

Vi hoppas på ett nytt läger i Tyresö nästa år!!
Med vänlig hälsning, Maja, mamma till Noel

Tack för en utmärkt Multisport-vecka!

Hej!

Vill tacka för en utmärkt Multisport-vecka där mina tre barn deltog på
GIH. Alla glada och jättenöjda! Framför gärna en hälsning till de
trevliga och behjälpliga ledarna.

Hälsningar,

Annika S. P.

Multi Sport Camp KIDS

Hej!
Jag vill tacka för det otroligt roliga lägret som min son Hugo (Kids, 23-26/6 kl 9.00 GIH) var med på! Han var så glad och tyckte att allt var roligt, ledarna var bra och snälla.

Han vill köra en vända till på läger i augusti, och jag undrar ifall det kommer att vara Isabella och Josefin som kommer att vara ledare då också?

Nu vet jag inte om det redan är fullbokat i augusti, men om plats finnes så kör vi gärna en vända till! Stort tack för ett toppenläger!
Mvh
Charlotte o Hugo

Stort tack för ditt snabba svar,

Stort tack för ditt snabba svar, det uppskattas verkligen.

Bra, då vet vi. Albert ser fram emot tennisen imorgon och jag kan passa på att säga att vi var mycket nöjda med förra veckans Multi Sport Camp läger för både Anders och hans lillebror Ivar.

Ulrika

Det är tredje året i rad

Hej!

Jag hade tre killar som gick Multisportcamp förra veckan, den äldsta gruppen. ( 01-02 och en 03:a) Det är tredje året i rad som de går hos er.

Vilken vecka de hade!! Bästa hittills. Bra och rolig varierande träning, de hade träningsvärk varje dag :o)) Parkourtränaren var bäst!
God mat oftast, de saknade spaghetti med köttfärssås.

Det som de klagade på var några av de andra barnen var lite slöa, tjejerna var för länge i omklädningsrummet, så de fick vänta med att gå och äta.

Annars en toppenvecka, tack för det!

Hälsningar

Katariina
En mamma som tycker att barn ska träna

Vi var idag på ert jätte trevliga Öppet Hus

Hej Annika,
Vi var idag på ert jätte trevliga Öppet Hus. Min dotter anmälde sig till en provlektion i tennis söndag den 22/9 kl 15. Men hon har ändrat sig och vill inte testa tennis. Hon vill gärna börja på Parkour på onsdagar Nybörjare kl 18 på GIH. Har du platser kvar? Hon är även anmäld till Friidrott på söndagar.

Otroligt trevliga ledare ni har och fint bemötande. Det är så man inspirerar unga.

Hälsningar, Lota

Stockholm Sport Academys läger var fantastiskt välarrangerade med hjärta och hjärna!

Hej!

Min ena son gick på tennisläger och den andra på multisport camp i somras. Med 2 söner på 7 resp 11 år som genom åren prövat olika typer av sommarläger hos andra arrangörer, tyckte vi att Stockholm Sport Academys sommarläger var fantastiskt välarrangerade med hjärta och hjärna!

Nu är vi intresserade av tennis till hösten. Ska båda anmälas till nybörjare?

Hälsningar
Pia